11/09/2013

New Yorkista Bostoniin >

Musta tuntuu, että nyt olis aika tehdä postaus mun loppu lomasta. Eli täältä pesee. Mä en Bostonissa sen kummemmin kuvaillut, kun vietettiin aika paljon aikaa serkkupoikien jalkapallopelejä katsellen ja ihan vaan niillä kotona ollen. Oon käynyt viimeks 10 vuotta sitten mun serkkujen luona tuolla Bostonissa, joten oli jo aikakin, että pääsin uudestaan. Ne on kylläkin moniamonia kertoja täällä suomessa käynyt, että ei ole ihan 10 vuoden taukoa näkemisessä ollut!
IMG_4704 IMG_4708 IMG_4723 IMG_4728 IMG_4729
Meidän aamu oli onneks rento..lähdettiin vasta aamupäivällä juna-asemalle ja junalla sitten bostoniin. Ennen, kun piti hyvästellä New York käytiin Tuuren kanssa vetäsemässä reissun viimeiset kunnon kaloripommit starbucksissa. Koitin junassa epätoivosesti räpsiä tosta mahtavasta maisemasta viimeisiä kuvia...nähtiin kylläkin sama maisema poistulo matkalla, mutta kuitenkin. Junamatka kesti 3-4 tuntia ja se meni oikein nopsasti, mutta kerkesin hyvin sillon sillä matkalla teillekin tänne lähettelemään kuulumisia! IMG_4732 IMG_4758
Noah, Gabriel, Jonah
IMG_4740
Kun päästiin perille ja oltiin saatu vähän istahtaa niin oltiinkin jo pää kolmantena jalkana juoksemassa serkkupoikien koulun halloween juhlaan! Oli kyllä ihan hauska käydä jenkkikoulussa! Ja juhlittaispa Suomessakin halloweenia! Tuolta, kun tultiin oli aika lähtee mun kummitädin ja poikien kaa coasting kierrokselle. Tuolla on tapana ennen halloweenia käydä kavereitten ovelle jättämässä jokin pieni karkki yllätys, pimpottaa ovelle ja juosta henkensä edestä äkkiä takaisin autoon ja ajaa pois niin, että ne ketä on käyty kummittelemassa ei huomaa mitään:-D Hahaha se oli tosi jännää, kun itsekin kokeilin! Mulle sattu vielä sellanen hehtaari etupiha ja piti juosta melkein maraton autolle asti. Hah no ei nyt sentään.

Kun tultiin serkkujen luo kierrokselta, niin pojat halus, että tehdään tota samaa vielä lähinaapureille, mutta kokiksella:-D No joku noista huligaaneista sitten vielä väläytti, että hyrskytetään sitä kokista ennenku se jätetään siihen ovelle...No me mentiin porukalla viemään se kokis ja sitten maastouduttiin sinne maahan katsomaan, että tuleeko joku ottamaan sen. No tulihan sieltä ja se oli aika hauska näky, kun se avas sen kokiksen samatien ja..no kaikki vaatteethan sillä pojalla oli sitten ihan kokiksessa. IMG_4760 IMG_4765 IMG_4775 IMG_4782 IMG_4785
Aamulla kun herättiin mentiin melkeimpä heti ulos koristelemaan etupihaa halloween koristeilla! Tuolla oikeesti valehtelematta jokaisen pihassa oli jotain koristeita..vähintään kurpitsoja! Myöhemmin päivällä lähdettiin katsomaan Noahin peliä ja myöhemmin Jonahin peliä, käytiin kiinalaisessa syömässä jonka jälkeen mentiin serkuille ja vähän juhlistettiin Gabin synttäreitä synttärikakulla. IMG_4792 IMG_4805 IMG_4809 IMG_4818 IMG_4825 IMG_4826
Aamulla taas herättiin hyvissä ajoin, mutta laiskoteltiin silti niin pitkää kunnes lähdettiin katsomaan taas Noahin jalkapallo peliä. Sitten myöhemmin mentiin käymään Bostinin keskustassa ja illalla serkuille tuli käymään myös mun kummitädin miehen veli vaimoineen.
IMG_4831 IMG_4832 IMG_4834 IMG_4842 IMG_4845
kummitäti <3
IMG_4857 IMG_4861 uusi IMG_4873 IMG_4902 IMG_4906 IMG_4863
Yhyyy sitten alkoi loma olemaan lopuillaan ja oli aika lähteä taas junalla kohti New Yorkia ja sitten kohti JFK:ta. IMG_4912 IMG_4914 IMG_4917
Mä jäin NIIIN kaipaamaan tonne, New Yorkiin sekä serkkujen luo Bostoniin. Reissu oli ihan mahtava, enkä voi vieläkään kunnolla käsittää, että oon ihan oikeesti ollu tuolla. Varsinkaan New Yorkissa pilvenpiirtäjien keskellä...Mun unelma on mennä joskus New Yorkiin pitkäks aikaa, vaikka pariks kuukaudeks ainankin! Haluun kiertää nycin ihan kunnolla läpi ja tutustuu siihen vielä paremmin. Se vaan on paikka mitä ei voi muutakun rakastaa.  Mutta sen tajusin, että en yhtään ihmettele, kun vaihtarit puhuu vaihtarikiloista...Musta tuntuu, että mullekin viikon aikana niitä kertyi ihan kiitettävästi:-D. Mä en malta odottaa seuraavaa kertaa, kun pääsen tonne. Mutta niinkun sanoin, Bostonissa kuvailu jäi vähän vähemmälle, koitin nauttia vaan täysillä loppulomasta! Mutta ei mulla tähän muuta, viettäkää huomenna ihanaa isänpäivää!

13 kommenttia :

  1. Näyttää ihan huippu upeelta! Vitsi ku haluisin itekki joskus käydä Amerikassa!
    Mitä kieltä puhuitte sun serkkujen kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joskus tuut pääsemään! Puhuin englantia serkkujen kanssa :-)

      Poista
  2. Oo, todella upeita kuvia! <3 ja niimpä, harmi ettei halloweenia silleen juhlita Suomessa :/

    VastaaPoista
  3. tiiätsä yhtää että saaks netistä tilattuu noita sinivalkoraidallisia paitoja mikä sulla oli päällä kai edellisessä postauksessa ja mikä oli hmmältä ja onks ne tullu vasta myyntii tiiätkö yhtää?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä löysin ton ainakin netistä! Taisin löytää sen sieltä uutuuksista :-)

      Poista
  4. Oi tää oli näistä matkapostauksista paras, vaikkakin kaikki oli ihan huippuja ♥ aivan upeita kuvia ja ihana tunnelma :) haluan Bostoniin!

    VastaaPoista
  5. eikää oon niin kateellinen! tosi ihania kuvia, pääsispä itekkii joskus!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nytnyt...mä oon sulle kateellinen, kun oot puolet ens kesästä kaliforniassa!!! :-D

      Poista
  6. ihana matkapostaus ja ihania matkakuvia! :) pakko sanoo et sun blogi inspiroi, koska oot yks melkein ainoista bloggaajista (mitä ite luen), jotka ei tällä hetkellä valita syysmasennusta, siitä kun ei tekstinkirjoitus suju, tai kun pimenee eikä saa asukuvia, ei jaksa yms.. kaikkien niiden blogien selailun jälkeen sun blogin lukeminen on niin piristävää ja mukavaa! pidä toi !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Kiitos paljon ja sä annoit mulle just tolla kommentillas kanssa ihanaa inspistä! <3

      Poista
  7. sun blogi on huippu ! ihania kuvia taaas :-)

    VastaaPoista